2014-11-06

Belysning - tips & idéer för ljussättning av hem & trädgård.

GRUNDKURS: Belysning - tips och idéer för ljussättning av hem och trädgård.
Välkommen till en kurs för dig som arbetar yrkesmässigt med homestaging, styling och inredning, samt för dig som behöver inspiration till det egna hemmet. Grundkurs 6 december 2014, med föreläsningar och praktiska övningar. Begränsat antal kursdeltagare, så först till kvarn gäller. Mer information nedan.
Lägg till bildtext
Ett av de allra enklaste - och snabbaste - sättet att förnya hemma, är att komplettera och arrangera om belysningen. En klämspot här, en golvlampa där. Minst 10 olika ljuskällor i ditt vardagsrum är min tumregel. Alla är kanske inte tända samtidigt, utan belysningen varieras efter behov. Hur har du det hemma?
OM KURSEN: Vi går igenom olika former av ljuskällor och lampor, och studerar olika sätt att ljudsätta rum. Kursdagen består dels av föreläsningar och diskussioner, dels av praktiska övningar. Fokus ligger på inomhusbelysning, men även ljussättning av entré och trädgård berörs. Eftersom julen står för dörren, avslutas dagen med en inspirationsföreläsning om "Ljus och Jul".
Senast en vecka innan kursstart har du möjlighet att skicka in en digital bild på ett rum/utrymme, som du vill ha hjälp med att ljudsätta på kursen.
DATUM: Lördag 6 december
TID: 10-ca.16
PLATS: Älvdalens Harmoni & Hälsa, Älvängen (strax norr om Göteborg C.)
KOSTNAD: 1.490 kr inkl moms.
VILLKOR: Kursavgiften skall vara inbetald senast 1 vecka innan kursstart. Blir du sjuk och inte kan gå kursen, får du naturligtvis kursavgiften (minus 10% i administrativ kostnad) tillbaka, mot uppvisande av läkarintyg.

SÅ ANMÄLER DU DIG: Så snart du bestämt dig för att delta, skickar du in en anmälan via ebrev till designskolan(snabela)gmail.com  Glöm inte att bifoga dina kontaktuppgifter (namn, faktureringsadress, postnummer, postort, telefon och epostadress). Välkommen med din anmälan!  Max 10 kursdeltagare. Först till kvarn gäller.
När vi tagit emot din anmälan, får du en kursbekräftelse samt faktura på kursavgiften. När avgiften är betald, får du all nödvändig praktisk information inför kursdagen. Ytterligare information: Lisbeth Williams 0723-985 723 (säkrast efter lunch. Ej kvällar o helger…)

OM KURSLEDAREN: Lisbeth Williams, arbetar numers som egen företagare med fokus på inredning och utbildning. Innan dess var hon (under mer än två decennier) anställd som lärare och forskare i arkitektur på Chalmers tekniska högskola i Göteborg och Kungliga tekniska högskolan i Stockholm. Lisbeth Williams har skrivit flera artiklar och böcker om arkitektur och inredning, den senaste - handboken Homestaging, utgavs 2006 av Prisma/Nordsteds förlag.

Information om aktuella inredningskurser finner du även på facebook.