HUVUDLÄRARE är Lisbeth Williams

Du kanske undrar vem jag är, som arrangerar och är huvudlärare på inredningskurserna? Här följer en (jättekort) introduktion:

Jag heter Lisbeth Williams och är en västsvensk arkitekt/inredningsdesigner som arrangerar inredningskurser flera gånger om året.

BAKGRUND: Jag är utbildad konstvetare/arkitekturhistoriker vid Göteborgs Universitet och har under större delen av mitt yrkesliv arbetat som ombyggnadsforskare/arkitekt/inredare vid Chalmers Tekniska Högskola (Göteborg) och Kungl. Tekniska Högskolan (Stockholm). Jag har dessutom gått en grundkurs i Feng Shui, för en av Sveriges få kinautbildade mästare Gunilla Nordin, Enköping.

NU: Sedan 2004 arbetar jag som frilansande arkitekt/inredare med uppdrag för såväl privatpersoner som företag. Dessutom leder jag (som sagt) kurser i måleri och inredning, homestaging och styling.

BÖCKER: Som bostadsforskare på högskolorna har jag skrivit en mängd artiklar, rapporter och böcker på ämnet arkitektur.
Som frilansande inredare/stylist såg jag det stora behovet av en handbok i homestaging. Vintern 2005 skrev jag därför boken Homestaging, så fixar du din bostad inför försäljning. Det var innan homestyling ännu var vanligt i Sverige, men Prisma/Nordsteds förlag nappade på idén och gav ut den hösten 2006. Boken används som kursbok på distansutbildningen. Tyvärr finns den inte kvar på förlaget. Du kan dock ofta hitta den på nätet eller i en bokhandel/bibliotek nära dig.

BLOGG: Jag bloggar (oregelbundet) om inredning, särskilt den naturnära, enkla men ändå eleganta Japanska inredningsstilen Wabi Sabi, och hur den kan kombineras med vår tids fokus på slow design, återbruk och ekologiskt tänkande. http://wabisabi-style.blogspot.se/

På nätet hittar du mig här (förutom här på bloggen, som alltid har de senaste uppdateringarna):
FACEBOOKhttp://www.facebook.com/inredningskurser
INSTAGRAMhttp://www.instagram.com/inredningskursergbg
TWITTERhttp://twitter.com/inredning
PINTERESThttp://se.pinterest.com/creativeliving/
FRÅGOR? Välkommen att kontakta mig via designskolan (snabela) gmail.com