2015-01-14

KURS: Inredningsstyling 25-26 april 2015

KURSEN ÄR FULLBOKAD.
Dags att anmäla sig till stylingkursen 25-26 april 2015. Begränsat kursdeltagarantal, så först till kvarn gäller....

Denna helgkurs i interiörstyling vänder sig till dig som älskar färg och form och vill veta mer om inredningsstyling i olika former. Vi går igenom olika sätt att komponera klassiskt stilleben, gör egna stylingövningar och analyserar aktuella trender. Inför kursen gör du några hemuppgifter, som vi sedan diskuterar på kursen.

KURSDAGAR: Lördag 25 och söndag 26 april.
TID: kl 10 - ca.18
PLATS: Älvängen, strax norr om Göteborgs City.


KURSEN SYFTAR till att via föreläsningar och praktiska övningarna ge dig kunskaper om olika former av inredningsstyling. Du får öva dig att skapa olika typer av stilleben och rumsliga arrangemang.

Genom att förstå hur färg, form, struktur och ljussättning samspelar, får du nödvändiga verktyg att skapa attraktiva inredningar och föremålsstilleben till det egna hemmet, eller till olika kommersiella uppdrag.

Som inredningsstylist kan du till exempel arbeta med redaktionell styling (tidningsreportage), göra reklamstyling, mässmontrar, dekorera skyltfönster med mera.

UR KURSPROGRAMMET:
- stilleben och arrangemang i teori och praktik
- stylingövningar: ljussättning, färg och material
- aktuella stylister och stylingtrender

FÖRKUNSKAPER: Du behöver inga förkunskaper, men en viss studievana och ett brinnande intresse för färg och form är ett plus. Kursdeltagare som genomfört samtliga kursmoment enligt anvisningarna, får ett diplom.

SÅ ANMÄLER DU DIG: Skicka in din anmälan via e-brev till designskolan(snabela)gmail.com Glöm inte att bifoga dina kontaktuppgifter (namn, faktureringsadress, postnummer, postort, telefon och e-postadress). När vi tagit emot din anmälan, får du en kursbekräftelse samt faktura på hela kursavgiften. Begränsat antal kursdeltagare, så först till kvarn gäller....

PRIS för båda dagarna: 2.400 kr inkl moms. Kostnader för resor, ev. övernattning, utländska bankers transferkostnader m.m. betalas av kursdeltagaren.
Skulle du få förhinder att deltaga, återbetalas inte kursavgiften, men du är alltid välkommen att ta igen kursen vid ett senare tillfälle. Skulle du hitta en ersättare, som kan hoppa in och ta din plats, är det också OK.

DIPLOM: Efter stylingkursen får du ett diplom som bevis på genomförd kurs. Eftersom kursen inte är knuten till någon högskola, är du inte berättigad till CSN lån eller bidrag. Ytterligare information: Lisbeth Williams 0723-985 723 (ej kvällar o helger)…

HUVUDLÄRARE och examinator för kursen är Lisbeth Williams.
Lisbeth Williams var under mer än två decennier anställd som lärare och forskare i arkitektur på Chalmers tekniska högskola och Kungliga tekniska högskolan. Nu arbetar hon som frilansande skribent, inredare och utbildare. Lisbeth Williams har skrivit flera artiklar och böcker på temat varsam ombyggnad, den senaste med titeln Tjugotalets flerbostadshus (Formas). Handboken Homestaging, så fixar du din bostad inför försäljning, utgavs 2006 (Prisma/Nordstedts).